Arova sluizen

Arova fabriceert, herstelt en verbetert sluizen

AROVA sluizen

De naam A-RO-VA zegt het al "All ROtary VAlves".

Arova fabriceert, herstelt en verbetert sluizen van alle merken.

Bij het ontwikkelen van nieuwe Arova-sluizen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Het gamma van Arova combineert standaard inbouwafmetingen, een unieke geometrie en de beste technieken met betrekking tot elk systeem.

Bij het herstellen van sluizen wordt automatisch het grootste gebrek volgens de toepassing vastgesteld. Daarnaast bezit een oude sluis een hoop kennis. Aan de hand van het slijtagepatroon wordt de herstelling bijgesteld om tot een duurzaam resultaat te komen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het herstellen van sluizen hebben we reeds veel verschillende onderhoudswerken kunnen uitvoeren. Met deze opgedane kennis is het voor ons dan ook mogelijk om te blijven verbeteren en innoveren.

Een veel voorkomende fout is bijvoorbeeld het gebruik van de verkeerde soort sluis volgens zijn toepassing. Talrijke constructies werden al door ons gewijzigd ter verbetering, uiteraard conform de specifieke toepassingen: rendementen werden beter, standtijden werden langer, ... De constante win/win is nog steeds onze grootste troef.

Verder beschikt Arova over een ATEX-certificaat.