Revisie van sluizen

Wij herstellen en verbeteren uw draaisluis!

Bovenop het onderhoud, lassen en herwerken we alle onderdelen. We monteren de sluis terug samen met de toleranties van een nieuwe AROVA-sluis. Het resultaat is een technisch nieuwe sluis. De beste in ons domein en we zijn er niet verlegen om. Dankzij jarenlange ervaring en toegewijde expertise blijft AROVA verbeteren en innoveren. Bij AROVA gebruiken we de info van de slijtagepatronen om uw sluis aan te passen naar een langere levensduur.

Revisie sluis
Voor en na - revisie sluis
Na revisie sluis

REINIGEN

We verwijderen overtollig vet en onzuiverheden om de sluis kwalitatief te verwerken.

DEMONTEREN

Zorgvuldig demonteren we alle sluizen voor verdere analyse. Met de grootste zorg halen we alle onderdelen voorzichtig uit elkaar om verdere schade te voorkomen.

ANALYSE

AROVA is gespecialiseerd in het lezen van slijtagepatronen. Een oude sluis bevat een hoop kennis. Bij het herstellen van sluizen stellen we het grootste gebrek vast volgens de toepassing.

MECHANISCHE BEWERKING

Lassen, draaien, frezen, kotteren, ... Onze specialisten voeren alles uit in onze werkplaats te Izegem.

MONTAGE

Na controle van alle afmetingen, monteren en stellen we alle onderdelen af. Standaard vernieuwen we alle lagers, dichtingen, bouten en vetstoffen.

SCHILDEREN

Passie voor het vak, betekent afwerking tot in het detail. Als finishing touch schilderen we alle sluizen. Zo zijn ze terug nieuw, en zelfs beter! Vanbinnen én vanbuiten!