Welkom!

AROVA is sinds jaar en dag een trots familiebedrijf gevestigd in het West-Vlaamse Izegem (BE). AROVA ontwerpt, produceert en reviseert al meer dan 40 jaar draaisluizen.

Met AROVA REBUILD zijn wij gespecialiseerd in het reviseren van elk type draaisluis. Drie generatie kennis van vader op zoon doorgegeven, staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. In onze werkplaats worden dagelijks sluizen gedemonteerd, gelast, verspaand, gemonteerd en geschilderd. Het resultaat? Een nieuwe sluis, maar goedkoper én beter dan nieuw dankzij een grondige analyse van het slijtagepatroon volgens uw toepassing. Bij AROVA REBUILD streven we naar een hoger rendement en een langere levensduur van uw sluis.

AROVA BUILD staat voor een eigen productlijn doorblaassluizen voor het pneumatisch transport van poeders, korrelvormige producten en bulkgoederen. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij het ontwikkelen van nieuwe AROVA sluizen. Het AROVA assortiment combineert standaard installatiematen, unieke geometrie en de beste technieken met betrekking tot elk systeem. Eén product, verschillende toepassingen.

Een speciale toepassing of uitvoering? AROVA denkt graag mee over uw project op maat!

ONTDEK HET ZELF

Pieter Vandersteene (zaakvoerder)

Meer info?

Contacteer ons!